Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: we gaan naar de Arena om te winnen

24 maart 2012 22:21

PSV gaat de wedstrijd in om een resultaat te halen. “Om te gaan winnen. Daar hebben we een strijdplan voor, dat is het vertrekpunt. Ik denk dat Ajax al langere periode een aantal spelers mist en dat hebben ze goed op kunnen vangen. Beide ploegen staan kort op elkaar met nog zes weken te gaan. Ik hoop dat het een hele mooie wedstrijd gaat worden en dat wij gaan winnen”, aldus Cocu, die in ruim een week als hoofdcoach van PSV vooral duidelijk probeert te zijn voor iedereen. “Vertrouwen uitstralen en geven. Door de behaalde resultaten krijg je ook meer vertrouwen. Als dat wat minder is, moet je ergens op terug kunnen vallen.”




Tags

cocu arena strijdplan uitstralen vertrekpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage