Transparent
Inloggen
Sluiten

Schreeuw PSV naar de overwinning

24 oktober 2001 11:09

Verslaggever: RvW

Vanavond speelt PSV om 20.45 uur de uiterst belangrijke Champions League wedstrijd tegen het Franse Nantes in het Philips Stadion. De uitslag is al in grote mate bepalend voor de stand in de poule. PSV kan nu nog zowel eerste als vierde worden (zie evaluatie kansen PSV). Duidelijk is wel dat PSV 90 minuten lang alle steun van het publiek nodig heeft om de Franse kampioen succesvol te bestrijden. Wij roepen hierbij dan ook iedereen op om de ploeg 90 minuten lang vocaal te ondersteunen en alles te geven wat je hebt. Met 12 man kunnen we de blamage van Nantes ongedaan maken.

Aan de sfeerverhogende middelen zal het niet leggen. PSV Fans United heeft weer een sfeeractie uitgewerkt om de nodige stimulans te geven aan de supporters om er 90 minuten lang voor te gaan. Wij horen jullie vanavond !!!

Meer op




Tags

nantes schreeuw blamage ongedaan sfeeractie sfeerverhogende stimulans vocaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis