Transparent
Inloggen
Sluiten

Administratieve fout scheidsrechter bespaart Lens een gele kaart

26 maart 2012 18:13 - KNVB.nl

Door een administratieve fout van de scheidsrechter heeft de KNVB de gele kaart van Jeremain Lens tijdens het duel tegen FC Twente niet verwerkt. Hij kreeg de kaart vanwege protesteren op de leiding.

Deze kaart is door een administratieve omissie van de arbitrage niet op de juiste wijze verwerkt en ontbreekt daarom op het getekende wedstrijdformulier.

De reglementen betaald voetbal schrijven voor dat de aanklager betaald voetbal de gele kaarten registreert op basis van het getekende formulier. Een getekend formulier mag enkel en alleen gewijzigd worden indien een kaart aan de verkeerde persoon is toebedeeld. In het geval een gele kaart niet op het wedstrijdformulier staat vermeld, kan deze - na ondertekening van het formulier - niet alsnog opgetekend worden. De strafkaart van J. Lens telt op dit moment één gele kaart, opgelopen tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – PSV op 21 augustus 2011.

Meer op KNVB.nl




Tags

administratieve lens formulier getekende wedstrijdformulier aanklager ado arbitrage jeremain knvb omissie ondertekening protesteren reglementen strafkaart toebedeeld twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte