Transparent
Inloggen
Sluiten

Heracles vraagt om meer kaarten voor bekerfinale

27 maart 2012 19:39

Heracles Almelo heeft alle 17.500 kaarten voor de fans van Heracles inmiddels van de hand gedaan. Heracles Almelo probeert extra kaarten te bemachtigen en is hierover in overleg met de KNVB, zo laat de club vandaag weten.

Heracles coach Peter Bosz reageerde enthousiast: “Alle 17.500 kaarten uitverkocht? Gaaf! Voor de spelers is dit een extra stimulans, het geeft aan hoe deze club leeft in Almelo en de hele regio. Het bewijst ook hoe uniek de prestatie is die we met z’n allen hebben neergezet. Al kunnen we pas echt historie schrijven als we die beker ook winnen."

"Het is fantastisch voor onze spelers", vervolgt Bosz. "Die komen in een ambiance terecht die ongekend is. Heracles Almelo heeft nog nooit voor zoveel eigen supporters gespeeld. Wij gaan voor 17.500 man spelen, of misschien wel voor 20.000 of 25.000 supporters als de club erin slaagt om extra kaarten te bemachtigen. Dit is echt uniek, we gaan voor een volledig zwart-witte Kuip spelen!”




Tags

heracles almelo bekerfinale bosz gaaf historie knvb kuip stimulans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage