Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets blokkeerde in 2001 terugkeer Romario bij PSV

28 maart 2012 18:56

In een interview in NUsport laat Harry van Raaij weten dat Romario in 2001 had kunnen terugkeren bij PSV voor een tweede periode. "Ik heb een flink meningsverschil met Erik Gerets over Romario gehad. In 2001 belde Giovanni Branchini, zijn zaakwaarnemer, me op. Of we bij PSV interesse hadden in Romario. Hij wilde zich richting het WK in de kijker van de Braziliaanse bondscoach spelen."

"Acht ton wilde hij verdienen, een schijntje voor zo'n speler. Ik zag het helemaal zitten, maar Gerets durfde het niet. 'Dan komt hij hier maar wat aanklooien, hij is altijd te laat op de training. Dat vond ik juist mooi aan Romario, je wist nooit wat hij ging doen. In de voetballerij moeten het allemaal eenheidsworsten zijn. Hij had daar lak aan, deed waar hij zin in had. Zijn manier van leven intrigeerde me."




Tags

romario gerets blokkeerde aanklooien branchini durfde eenheidsworsten intrigeerde lak raaij schijntje ton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje