Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties na afloop: 'PSV niet top'

24 oktober 2001 23:06

Verslaggever: RvW

Aanvaller Vennegoor of Hesselink, die zich na zijn goede prestatie van afgelopen weekend, weer in de basis had gespeeld, kwam er ook niet aan te pas tegen Nantes. 'We creeerden wel een paar kansen en dan moet die goal er eigenlijk in. We waren wel de betere, maar konden net die bevrijdende goal voor ons niet forceren. Nu wacht ons een hele zware taak in Turkije, waar het echt een hel kan zijn. Maar we moeten nu volleidg vertrouwen in hebben en daar voor een stunt zorgen'.

Coach Eric Gerets moest na afloop toegeven dat zijn elftal verre van top was vanavond. 'De ploeg heeft alles gegeven, maar het was geen top. Met name aan de zijkant was er te weinig scherpte en daarom creeerden we te weinig gevaar. De tegenstander speelde heel erg georganiseerd en goed one-tocuh voetbal. Zodra ze wat ruimte kregen speelden ze de bal heel gemakkelijk rond. Wat dat betreft ben ik blij dat we niet alsnog verloren hebben' aldus Gerets. 'Maar de spelers hebben alles gegeven. We kregen een paar kansjes en dan moet je die op dit niveau afmaken, ook en juist als je niet top bent'.

Meer op




Tags

creeerden gerets bevrijdende hesselink kansjes nantes scherpte tocuh turkije vennegoor volleidg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte