Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: nederlaag tegen Ajax geëvalueerd, accenten aangebracht

30 maart 2012 16:21 - PSV.nl

Phillip Cocu had voor het eerst deze week een week de tijd om met zijn elftal aan de slag te gaan. "Maandag en dinsdag hebben we gebruikt om terug te komen op Ajax. Vóór de training hebben we die wedstrijd afgesloten en is de voorbereiding op VVV gestart", zei Cocu op de officiële website.

"Er is een aantal zaken naar boven gekomen. We hebben de beelden aan de ploeg laten zien waar we het hebben laten liggen. Als wij zelf de bal hadden hebben we niet gebracht wat we kunnen brengen. Dat is niet alleen tegen Ajax, maar iedere wedstrijd nodig. Ik zie ons graag spelen zoals we tegen Valencia en Heerenveen hebben gedaan. We hebben dat tegen Ajax niet kunnen brengen", aldus Cocu.

De coach kon de gehele week met zijn elftal aan de slag. "Dat is wel even prettig. Zo kun je even de accenten er op leggen. Het is wel anders werken, dan dat je van wedstrijd naar wedstrijd gaat in drie dagen. In de fysieke arbeid kun je dan veel minder doen, nu hebben we wat meer de accenten kunnen leggen."

Meer op PSV.nl




Tags

cocu geevalueerd arbeid heerenveen valencia vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage