Transparent
Inloggen
Sluiten

Derijck blij met duidelijkheid van Cocu

31 maart 2012 11:27

Timothy Derijck is blij met de nieuwe situatie bij PSV. De verdediger had het moeilijk onder Fred Rutten. "Dan weer speelde ik wel, dan weer niet. Natuurlijk ben ik hem in een aantal opzichten dankbaar, hij heeft me beter gemaakt. Toch vond ik dat hij onder alle omstandigheden wel erg veel de nadruk legde op fouten van mij. Ik ben best kritisch op mezelf, maar dit was wel erg veel," zo liet de verdediger weten tegenover het Eindhovens Dagblad.

Onder Cocu weet hij beter waar hij aan toe is, zo laat hij weten in het Algemeen Dagblad. "Nu wordt wel uitgelegd, waarom ik niet speel. Ik heb een goed gesprek gehad met Cocu. Hij kiest voor een rechtsbenige en een linksbenige centrale verdediger en heeft daarom de voorkeur gegeven aan Wilfred Bouma. Vervelend voor mij, maar wel duidelijk." Dat was anders onder Rutten. "Ik kreeg nooit iets te horen. Dan dacht ik een week lang dat er een grote kans was dat ik zou spelen en hoorde ik pas tijdens de wedstrijdbespreking dat het niet zo was. Dat is niet fijn. Uitleg kreeg ik niet." Uitleg moest hij in de krant lezen. "Cocu is heel open geweest, heeft ook aangegeven dat er de komende weken nog wel kansen komen."

De kans voor Derijck komt er overigens vanavond al, aangezien de rechtsbenige Marcelo geschorst is voor het duel tegen VVV.




Tags

cocu derijck rutten bouma marcelo timothy vvv wedstrijdbespreking wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte