Transparent
Inloggen
Sluiten

Electronische middelen arbitrage gewenst

24 oktober 2001 23:58

Verslaggever: BvT

De supporters van PSV zijn in grote meerderheid v??r het invoeren van electronische hulpmiddelen voor de arbitrage. Slechts tien procent vindt dat scheids- en grensrechters niet van de kant af moeten worden geholpen, volgens de PSV Poll.

Ongeveer een derde van de respondenten vindt dat het arbitrale trio bij alle beslissingen moet worden bijgestaan met technische snufjes. De helft van de fans wil alleen immenging bij beslissende momenten en ongeveer vijf procent is alleen voor een automatische buitenspelval. ??n procent heeft geen mening.

De nieuwe PSV Poll haakt in op de besloten training die Gerets organiseerde in de voorbereiding op de wedstrijd tegen Nantes. Voor PSV is dit iets unieks, bij bijvoorbeeld het Nederlands elftal is het meer gebruikelijk. De meningen van de critici zijn verdeeld over deze praktijk: is het zinvol of zinloos?

Meer op




Tags

arbitrage electronische poll arbitrale buitenspelval critici gerets hulpmiddelen immenging invoeren nantes respondenten scheids snufjes trio unieks zinloos zinvol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage