Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-fan Frits Bovers vanavond in programma 'Voetbalfans' op RTL7

2 april 2012 14:36

Vanavond begint RTL7 aan een nieuwe seizoen van het programma 'Voetbalfans'. De eerste uitzending zal gewijd zijn aan PSV en wordt vanaf 22.00 uur uitgezonden.

Persbericht over het tv-programma:

Hun leven draait helemaal om hun club uit de Eredivisie of Jupiler League. Winnen of verliezen, jaar in jaar uit gaan ze alle wedstrijden af en vaak staan ze ook nog bij de trainingen langs de lijn. Eenmaal thuis staat de club centraal in alle gesprekken en handelingen en niet zelden is in elk geval één kamer omgetoverd tot een klein clubmuseum. Wat drijft deze voetbalfans, hoe is hun ongebreidelde clubliefde ooit ontstaan en wat zijn hun rituelen en gewoontes hierbij? Het programma ‘Voetbalfans’ geeft antwoord op deze vragen en volgt hen op een wedstrijddag. Het tweede seizoen is vanaf maandag 2 april te zien bij de tweede voetbalzender van Nederland, RTL 7.

In de eerste nieuwe aflevering maakt de kijker kennis met vader Frits en zoon Ben. Frits is voorzitter van PSV Fans United, dat tevens een eigen clubblad uitgeeft, Ben mag drie jaar niet naar de wedstrijden vanwege een – naar eigen zegge onterecht – stadionverbod. Ze wonen in Eindhoven. ’s Ochtends gaan ze al op pad voor de wedstrijd PSV – De Graafschap. Ze halen hun vriend Janus (32) op in een woonwagenkamp. Daar krijgen ze heel gastvrij een voor hen traditioneel PSV-ontbijt, bestaande uit uitsluitend rode en witte producten, en bier. De mannen hebben misschien een grote mond als het op hun club aankomt, ze hebben ook een heel klein hartje. Als ze een spandoek maken als eerbetoon voor een overleden 6-jarige PSV-fan, dan houden ze het even niet droog.

In deze nieuwe reeks, gemaakt door Ewout Genemans, komen er ook fans voorbij van onder meer Feyenoord, Ajax, RKC, ADO Den Haag, FC Den Bosch en Go Ahead Eagles.




Tags

voetbalfans frits bovers aankomt ado bier clubblad clubliefde clubmuseum drijft droog eagles eerbetoon eredivisie ewout feyenoord gastvrij genemans gewoontes graafschap hartje janus jupiler mond nederland omgetoverd ongebreidelde ontbijt persbericht producten rituelen rkc spandoek stadionverbod uitgeeft uitsluitend uitzending voetbalzender wedstrijddag woonwagenkamp zegge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage