Transparent
Inloggen
Sluiten

Zoet: ik durf de strijd met Tyton best aan

4 april 2012 18:30

In een interview in Voetbal International laat Jeroen Zoet weten een terugkeer naar PSV als een serieuze optie te zien. "Ik ben nu bezig eerst eens alles op een rijtje te zetten. Als ik me nog een jaar laat verhuren moet ik bepalen of ik bij RKC blijf of dat ik voor een andere club ga. Een terugkeer bij PSV is voor mij een serieuze optie. Ik durft de strijd best aan."

De 21-jarige Zoet wil onder andere duidelijkheid over de nieuwe coach van PSV. Hij ziet voor zichzelf wel een kans om de strijd met Tyton te winnen. "Waarom niet? Het lijkt wel een soort wet dat je als keeper pas zo rond je 25ste bij een topclub een serieuze kans krijgt. Ik vind dat onterecht en zou dat graag aantonen bij PSV."




Tags

zoet tyton durf rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage