Transparent
Inloggen
Sluiten

Labyad: niets getekend in Lissabon

6 april 2012 08:31

In het Eindhovens Dagblad bevestigde Zakaria Labyad voor het eerst in januari in Lissabon te zijn geweest. Hij ontkent echter getekend te hebben bij de Portugese club. "Er is niets getekend, echt niet. Nee, ook geen voorcontract. Dat er belangstelling is, betekent niet dat er een handtekening is gezet. Waarom zou ik nog met PSV gaan praten als er al iets ondertekend zou zijn? Begin volgende week heb ik een afspraak met Marcel Brands, samen met mijn vader."

Zijn verhaal is geen middel om supporters voorlopig rustig te houden, laat hij doorschemeren. Dat hij tot nu toe zijn belofte om een nieuw contract bij PSV te ondertekenen niet nakwam, verklaart Labyad uit het feit dat zijn vader enige tijd in Marokko was. "Zonder hem doe ik sowieso niks." Labyad stelt dat hij er gewoon vanuit gaat dat hij bij PSV blijft en vindt het 'jammer' dat supporters dat niet willen geloven. "Meer zeg ik er niet over."

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

labyad lissabon belofte brands marokko nakwam ondertekend voorcontract

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte