Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV WINT KNVB BEKER 2011/2012!!!

8 april 2012 19:51

PSV heeft zondag in de Kuip de KNVB beker weten te winnen. In de finale werd Heracles Almelo met 3-0 verslagen. Op die score was weinig af te dingen. PSV was veel te sterk voor de ploeg uit Almelo.

Al vanaf de aftrap was PSV de bovenliggende partij. Na een paar seconden kreeg Lens, die in de spits de voorkeur kreeg boven Matavz, al een grote kans. Vervolgens kreeg PSV een reeks aan goede kansen. Het duurde echter tot de 31ste minuut voordat PSV op voorsprong kwam. Toivonen kon een voorzet achter zijn standbeen langs binnentikken. Na de voorsprong zakte PSV terug en kwam Heracles beter in de wedstrijd.

Na rust probeerde Heracles op die voet door te gaan. Het was echter PSV dat het gevaarlijkst was. Nadat Wijnaldum een open kans op de lat had geschoten, was het Mertens die Pasveer met een kopbal verschalkte. Even later werd het duel definitief in het voordeel van PSV beslist. Lens kon de bal over Pasveer in de verre hoek stiften. Met de 3-0 was het over en sluiten in de Kuip en konden de Eindhovenaren aan een feestje gaan denken.




Tags

heracles knvb almelo kuip lens pasveer aftrap binnentikken gevaarlijkst matavz mertens seconden standbeen stiften toivonen verschalkte wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage