Transparent
Inloggen
Sluiten

Overtoom: Toivonen deed het bewust

10 april 2012 10:32 - Telegraaf.nl

Bij Heracles werd verontwaardigd gereageerd op de overtreding van Ola Toivonen op Willie Overtoom. "Mijn enkel is wel minder dik in vergelijking met direct na de wedstrijd en ik kan er een beetje op leunen. Lopen doet wel pijn, maar ik heb niet het idee, dat er iets is afgescheurd of zo. Ik denk aan een verrekking of kneuzing."

Overtoom zag inmiddels een foto van het incident. "Daarop zie je dat Toivonen totaal geen oog heeft voor de bal en puur naar mijn enkels kijkt en trapt. Heel zonde dat mijn wedstrijd zo moest eindigen. Voor mijn gevoel deed Toivonen het bewust en dat vind ik jammer, maar verder wil ik er niet te veel over zeggen."

Ook coach Peter Bosz reageerde op het incident. "Geen harde maar een gemene schop en ook nog eens van achteren. En dus had Ola Toivonen rood moeten krijgen. Snappen doe ik het niet. Met hard spel heb ik geen probleem, zo lang het fair is. Maar deze overtreding was gemeen."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

toivonen overtoom ola afgescheurd bosz enkels foto gemene heracles kneuzing leunen verontwaardigd verrekking willie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte