Transparent
Inloggen
Sluiten

Winst Galatasaray; 'Dinsdag belangrijkste wedstrijd van het seizoen'

27 oktober 2001 22:01

Verslaggever: RvW

Het Turkse Galatasaray blijft aan de kop in Turkije via een 3-1 thuisoverwinning op Trabzonspor. Aykut, Erdem en opnieuw Aykut (via een penalty) waren trefzeker voor de Turkse kampioen. De Turken kennen een aantal blessuregevallen. O.a. middenvelder Hakan Unsal, verdedigers Capone Bulent Korkmaz en Vedat Inceefe en keeper Farid Mondragon ontbreken wegens blessures.

Galatasaray speelde met slechts 5 spelers die normaal ook in de basis staan. Voor de coach van Galatsaray stond in de wedstrijd tegen Trabzonspor dan ook voorop om niet meer blessures op te lopen met het oog op het duel tegen PSV. 'Want dat is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen' aldus de Roemeense coach Mircea Lucescu, die zorgen maakte over het aantal blessures in zijn selectie.

Opstelling van Galatasaray zaterdag:
Kerem, B?lent Ak?n, Emre, Flerquin, Vittoria, Arif, Ayhan, Erg?n, Hasan, ?mit, Serkan

Het Franse Nantes wist eindelijk de eerste competitie overwinning van het seizoen bij te schrijven. De ploeg won uit bij Sochaux met 0-1 door een doelpunt van Devineau. Een opsteker voor de Franse die komende dinsdag PSV van dienst kunnen zijn door gelijk te spelen of bij voorkeur zelfs te winnen van het Italiaanse Lazio Roma. De laatste club ging zelf vandaag onderuit in de stadsderby tegen AS Roma. De ploeg verloor met 2-0.

Meer op




Tags

galatasaray aykut roma trabzonspor arif ayhan blessuregevallen bulent capone devineau emre erdem farid flerquin galatsaray hakan hasan inceefe kerem korkmaz lazio lent lucescu mircea mit mondragon nantes opsteker serkan sochaux stadsderby thuisoverwinning trefzeker turkije unsal vedat vittoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage