Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: Sporting geeft slecht voorbeeld

11 april 2012 18:45

Marcel Brands heeft in Voetbal International geirriteerd gereageerd op de houding van Sporting Lissabon inzake de mogelijke overgang van Zakaria Labyad. Technisch directeur Carlos Freitas van Sporting weigert al dagen de belletjes uit Eindhoven te beantwoorden. "Ik heb twee keer de voicemail van hem ingesproken, maar hij heeft me nog steeds niet teruggebeld", vertelt Brands. "Als clubs onderling zo met elkaar omgaan dan is dat niet bevorderlijk voor het gedrag van de spelers. Het is een slecht voorbeeld."

"Zakaria heeft officieel zijn twijfels uitgesproken, maar zijn contract niet aangevochten. Als hij dat doet, brengt hij PSV in diskrediet en ontstaat een andere situatie. Wij hebben geen contact gehad met Sporting, dus van een verkoop via de reguliere weg is ook geen sprake. Wij hebben inmiddels wel de optie gelicht en hem een andere keuze gegeven. Hij kan namelijk ook met vier jaar verlengen."




Tags

sporting brands aangevochten beantwoorden belletjes bevorderlijk carlos diskrediet freitas ingesproken inzake labyad lissabon teruggebeld voicemail

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business connor dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman voorkennis