Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessures voor Pieters en Strootman

11 april 2012 23:31

Erik Pieters en Kevin Strootman haalden het einde van het duel tegen RKC Waalwijk niet. Beiden vielen geblesseerd uit. Cocu wilde zich na afloop niet uitlaten over de ernst van de blessures. Volgens de PSV coach kan daar pas morgen iets zinnigs over gezegd worden.

Pieters liep een voetblessure op. Gezien de manier waarop hij van het veld ging, werd in diverse media al gesproken over het in gevaar komen van het EK voor Pieters. Het was in ieder geval niet de voet die hij eerder brak. Hij verliet het stadion op krukken.

Kevin Strootman begon al niet helemaal fit aan de wedstrijd en kreeg vervolgens een schop te verduren. Na een kleine 40 minuten moest hij zich laten vervangen vanwege aanhoudende knieklachten.




Discussieer mee op de forums


Tags

pieters strootman aanhoudende cocu knieklachten krukken rkc voetblessure zinnigs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage