Transparent
Inloggen
Sluiten

Cateringpoll krijgt vervolg

Verslaggever: BvT

Begin deze maand bleek uit de PSV Poll dat de gemiddelde supporter niet bijzonder te spreken is over de stadioncatering in Eindhoven. Een ruime meerderheid beoordeelde deze service als onvoldoende. Iemand van de catering van Mr. Dugout opende hierop een topic op de PSV Forums en vroeg fans naar de redenen van de ontevredenheid.

De reacties vari?ren van klachten over prijzen en het assortiment tot tips ter verbetering van de service. In elk geval zijn de fans blij met het luisterend oor van de kant van Mr. Dugout: een prijzenswaardig initiatief. De toekomst zal leren of er wat gebeurt met de opmerkingen. Nieuwe reacties blijven uiteraard welkom.

De PSV Poll van de afgelopen week ging over besloten trainingen. Gerets organiseerde er ??n voor de wedstrijd tegen FC Nantes. De meningen van de critici zijn verdeeld over het nut hiervan; de supporters blijken dat ook te zijn. Echter, een ruime meerderheid van circa 60% acht het instrument zinvol. Een derde denkt dat het zinloos is, de rest heeft geen mening.

De nieuwe PSV Poll is een vervolg op de cateringpoll. In het Gelredome, waarnaar door vele PSV-fans wordt verwezen als voorbeeld hoe de catering w?l geregeld moet worden, wordt betaald met betaalkaarten: de zogenaamde Ohra's. Consumpties worden afgerekend met chipkaarten, ten behoeve van de afhandelingssnelheid (geen wisselgeld). Moeten we in het Philipsstadion ook naar een dergelijk systeem?

Meer op PSV Forums - De Catering (Mr. Dugout) van het Philips-stadion




Tags

cateringpoll poll catering dugout service afhandelingssnelheid assortiment betaalkaarten chipkaarten circa consumpties critici gelredome gerets instrument luisterend nantes ohra ontevredenheid philipsstadion prijzenswaardig ren stadioncatering vari wisselgeld zinloos zinvol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte