Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: kans op CL wordt nu wel heel klein

13 april 2012 20:11

De doelstelling van PSV was het bereiken van de Champions League. Technisch directeur Marcel Brands stelt op Telegraaf.nl de hoop op de titel te hebben opgegeven. Ook de tweede plaats zal erg moeilijk worden. "PSV wil meedoen om Champions Leaguevoetbal, maar na de nederlaag bij RKC wordt die kans wel heel klein. We hebben in ieder geval de beker gepakt en daardoor een goed Europees ticket veiliggesteld, maar dat is niet het doel."

"De titel kunnen we vergeten en ook de tweede plaats wordt heel moeilijk, maar we zullen er tot de laatste speelronde vol voor blijven gaan. De wedstrijd zaterdag tegen AZ wordt héél belangrijk; als we die winnen, komt de tweede plaats weer in zicht. We hebben dit seizoen te veel tegengoals gekregen en geen serie neergezet van meer dan drie overwinningen achter elkaar. Ajax doet dat nu wel en die zijn binnen enkele weken van nummer vijf de gedoodverfde kampioen geworden. Zo snel kan het gaan."




Tags

brands titel gedoodverfde leaguevoetbal opgegeven rkc tegengoals telegraaf veiliggesteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman