Transparent
Inloggen
Sluiten

Lens: tegen AZ wel doorgegaan met afjagen en kreeg ik uiteindelijk team mee

16 april 2012 08:09

Jeremain Lens was zowel in De Telegraaf als het Algemeen Dagblad openhartig over de situatie in het elftal. "In de rust is er flink gescholden. Bij een 1-0 voorsprong was er niets aan de hand, maar door twee onoplettendheden in onze defensie stonden we ineens achter. Daar heb ik me best kwaad over gemaakt. Uiteindelijk hebben we in blessuretijd op karakter en met heel veel strijd deze overwinning eruit gesleept."

"Tegen RKC heb ik verzaakt. In die wedstrijd gaf ik een paar keer het sein om druk te zetten, maar achter mij bleef iedereen staan. Na twee of drie keer ben ik toen gestopt met afjagen. Tegen AZ ben ik wel blijven gaan en dan zie je dat het effect heeft. Op een gegeven moment kreeg ik de rest van het team mee. We zijn blijven geloven in een goede afloop."

"Ons probleem is geweest dat we het niet elke wedstrijd hebben kunnen opbrengen om maximaal te gaan. Dat heeft in een matig seizoen geresulteerd. Maar de tweede plaats zou opgeteld bij de bekerwinst nog een redelijke afsluiting zijn."




Tags

afjagen lens doorgegaan bekerwinst gescholden gesleept jeremain onoplettendheden openhartig rkc sein telegraaf verzaakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte