Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman waarschijnlijk weer ipv Vennegoor

29 oktober 2001 20:13

Verslaggever: RvW

Op de persconferentie liet Eric Gerets niet het achterste van zijn tong zien over de opstelling van PSV van morgenavond. Gezien de training lijkt Mateja Kezman weer stuivertje te wisselen met Vennegoor of Hesselink. In thuiswedstrijden lijkt de Tukker de voorkeur te krijgen, maar als er vanuit de verdeidging gespeeld wordt is de snelle en wendbare Kezman de meest voor de hand liggende optie voor Eric Gerets.

Duidelijk is in ieder geval dat PSV niet vol op de aanval wil gaan en Galatasaray wil laten komen. Lucius en Vogel zullen daarom een versterkt middenveld vormen. De Jong, redelijk in vorm, kan dan als tweede aanvaller achter Kezman voor de aansluiting van het middenveld op Kezman zorgen. Veel is er bij PSV ook aangelegen om Rommedahl goed in stelling te brengen. Hij zou gebruik moeten kunnen maken van de ruimte die ongetwijfeld achter komt te liggen bij de Turken.

Vermoedelijke opstelling PSV: Lodewijks, Ooijer, Faber, Hofland, Heintze, Rommedahl, Lucius, Vogel, Bouma, De Jong en Kezman.

Meer op




Discussieer mee op de forums


Tags

kezman vennegoor gerets jong lucius rommedahl vogel aangelegen achterste bouma faber galatasaray heintze hesselink hofland lodewijks mateja ooijer stelling tong verdeidging wendbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage