Transparent
Inloggen
Sluiten

Vennegoor houdt hoop op 2e plaats levend: 2-1

22 april 2012 16:27

PSV heeft een zeer moeizame zege behaald op NEC Nijmegen. In het Philips Stadion werd het 2-1 voor PSV. De winnende treffer viel pas twee minuten voor tijd van de voet van Jan Vennegoor of Hesselink.

NEC kwam al in de zevende minuut vanuit het niets op voorsprong. Tyton kon een schot niet goed genoeg verwerken en zag dat Foor hem vervolgens binnenkopte. Het zou de enige keer zijn dat NEC in de eerste helft voor het doel kwam. De Nijmeegse ploeg trok zich in een handbalverdediging terug op eigen veld. PSV kreeg in de eerste helft een aantal kansen, maar de voorwaartsen hadden het vizier niet op scherp.

Het moest in de tweede helft van de jonge Jetro Willems komen om de wedstrijd open te breken. Hij ging goed door en kreeg de bal van Mertens mee. Hij zorgde vervolgens in een hele kleine ruimte met een puntertje voor de 1-1. Aan de andere kant werd NEC via de counter af en toe zeer gevaarlijk. Tyton hield zijn ploeg met een wereldredding op de been. PSV drukte voor de winnende treffer. Die kwam er uiteindelijk twee minuten voor tijd. Jan Vennegoor of Hesselink kon al op de grond de 2-1 nog binnen frommelen. PSV blijft daarmee in de race voor de zo belangrijke tweede plaats.




Tags

vennegoor hesselink levend tyton binnenkopte counter foor frommelen handbalverdediging jetro mertens nijmeegse puntertje vizier voorwaartsen wereldredding willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte