Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ontspannen de hel in, feestend eruit'

30 oktober 2001 08:34

Verslaggever: RvW

'Ontspannen de hel in, feestend eruit', dat is het devies van Eric Gerets voorafgaand aan de loodzware wedstrijd tegen Galatasaray. Hij herinnert zich zelf nog goed de keer, hij was zelf nog speler, toen hij op bezoek moest in Istanboel. De ploeg had een 3-0 voorsprong te verdedigen, maar ging in de hectiek en hel van Istanboel bijna alsnog tenonder. Dat wil hij koste wat kost voorkomen met deze minder ervaren ploeg.

De coach deed er dan ook alles aan om de ploeg volledig ontspannen voor te laten bereiden op het duel tegen Galatasaray, de spelers voor te bereiden op wat komen gaat, maar dat ook niet te overdrijven.

22.000 Turkse fans wachten PSV vanavond op om de Eindhovenaren een groots welkom te heten. Lodewijks, Ooijer, Faber, Hofland, Heintze, Rommedahl, Lucius, Vogel, Bouma, De Jong en Kezman zijn de helden van PSV die van eendracht macht moeten maken en zullen strijden voor een vervolg in het Europese voetbal.

Wat er van het seizoen overblijft na definitieve uitschakeling, daar willen wij niet eens aan denken. De 11 zullen het moeten brengen vandaag, gesteund door tientallen PSV fans die de afgelopen dagen naar Turkije zijn afgereisd.

Meer op




Tags

ontspannen feestend galatasaray istanboel bouma devies eendracht faber gerets hectiek heintze heten hofland jong kezman lodewijks lucius macht ooijer overdrijven rommedahl tenonder turkije vogel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage