Transparent
Inloggen
Sluiten

Sportweek:'Ronaldo mogelijk tijdelijk terug naar PSV'

30 oktober 2001 13:56 - Sportweek

Verslaggever: JW

In het sportweekblad 'Sportweek' wat elke dinsdag uitkomt valt vandaag een opmerkelijk verhaal te lezen over interesse van PSV in het tijdelijk terughalen van de Braziliaanse superster Ronaldo. De eerste stap daarvoor zou gezet zijn door PSV-voorzitter Harry Van Raaij die uitgenodigt was bij de rentree van Ronaldo op 20 September met zijn club Internazionale tegen Brasov. Na afloop van dat duel heeft Van Raaij een gesprek gehad met Ronald's zaakwaarnemer Giovanni Branchini, waar PSV een goede relatie mee heeft. Op dat moment was een tijdelijke overgang absoluut nog niet bespreekbaar omdat men er bij Inter vanuit ging dat Ronaldo binnen enkele weken weer op zijn oude niveau terug zou zijn en alle wedstrijden zou kunnen spelen voor de Italiaanse club.

Nu, een ruime maand later, heeft Ronaldo nog maar weinig wedstrijden gespeeld vanwege de hevige concurrentie bij Inter een een lichte blessure die hij opgelopen had. Daarom nodigde PSV Branchini uit voor de thuiswedstrijd tegen Lazio in de Champions League om nogeens het een en ander te bespreken. Branchini gaf tijdens dat gesprek aan dat Inter wellicht wil kiezen voor een tijdelijke verhuring van Ronaldo maar dat vooral de supporters van Inter daar fel tegen zijn. Volgens Van Raaij is het de moeie waard om het te proberen ookal lijkt ook bij hem de kans klein.

Tevens in deze editie van Sportweek een uitgebreid interview met Mateja Kezman waarin hij aangeeft dat hij zichzelf klaarvoelt voor de Serie A en dan het liefst AC Milan of Juventus. De Joegoslaaf wil graag het seizoen in Eindhoven afmaken maar sluit niet uit dat hij tussentijds vertrekt. Ook met het oog op deze situatie is de situatie rond Ronaldo interessant om te volgen.

Meer op Sportweek




Tags

ronaldo inter sportweek branchini raaij bespreekbaar brasov editie hevige internazionale joegoslaaf juventus kezman klaarvoelt lazio mateja milan moeie nodigde nogeens ookal opmerkelijk sportweekblad superster uitgenodigt verhuring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage