Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste uitzege PSV in 2012: 1-3 bij Roda JC

29 april 2012 14:30

PSV heeft voor het eerst in 2012 een uitwedstrijd weten te winnen. De ploeg blijft daarmee in de race voor de tweede plaats en daarmee kwalificatie voor voorronde van de Champions League.

PSV was in de eerste helft veel te sterk voor Roda JC. De Limburgers kregen een enorme kans op de openingstreffer na slecht verdedigen. Vervolgens was het PSV dat de klok sloeg. Met 0-2 hield PSV Roda JC nog in de race. Het waren Mertens (schuiver na een een-twee) en Marcelo (kopbal uit corner) die scoorden. Het houtwerk, Lens twee keer op de lat en Mertens op de paal, stonden PSV in de weg.

Na rust liet PSV de tegenstander weer eens in de wedstrijd komen. Malki was scherp en zorgde bij zijn eerste kans voor de 1-2. vervolgens ging Roda JC drukken. Het leek weer fout te gaan totdat PSV een penalty kreeg en de doelman van Roda JC rood. Lens verzuimde echter de wedstrijd te beslissen. Dat deed invaller Depay vijf minuten voor tijd alsnog. Lens gaf hem na uitstekend doorgaan een niet te missen kans om de winnende binnen te tikken.




Tags

roda lens mertens depay houtwerk kwalificatie malki marcelo schuiver voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis