Transparent
Inloggen
Sluiten

Vukovic schaamt zich; geschorst door Roda JC

30 april 2012 13:24 - Roda JC

Jagos Vukovic verontschuldigt zich voor het gedrag dat hij toonde in de wedstrijd Roda JC Kerkrade – PSV. De verdediger gooide zijn shirt weg, nadat hij na 35 minuten naar de kant werd gehaald. De door PSV verhuurde Vukovic op de website van Roda JC: "Ik heb spijt van mijn actie en wil mijn excuses aanbieden aan alle fans, sponsoren en iedereen die bij de club betrokken is. Hoewel het gebeurde in een emotionele opwelling, was dit erg dom en ik wil dit dan ook absoluut niet goed praten. Ik schaam me voor wat er gebeurd is en ik hoop dat de mensen me dit zullen vergeven. We moeten samen vechten voor de play- offs om Europees voetbal."

Technisch Directeur Gerard Wielaert: “Natuurlijk keuren wij dit gedrag ten zeerste af. Los van de gemaakte excuses van Jagos, kunnen wij dit als Roda JC niet zonder verdere maatregelen aan ons voorbij laten gaan. Jagos wordt daarom door ons voor één wedstrijd geschorst en zal daarnaast ook een boete krijgen.”

Meer op Roda JC




Tags

roda vukovic jagos schaamt gemaakte gerard gooide kerkrade keuren opwelling schaam sponsoren verontschuldigt wielaert zeerste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte