Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt weer tekort voor 2e ronde Champions League

30 oktober 2001 22:35

Verslaggever: RvW

PSV verloor vanavond met 2-0 van Galatasaray en is daardoor opnieuw niet doorgedrongen tot de tweede ronde van de Champions League. Weer ging het net mis en langzamerhand mag je wel van een complex spreken. In Turkije kwam PSV duidelijk tekort. 25 minuten lang controleerde PSV de wedstrijd en had het geen gevaar van de Turken te duchten. Vanuit het niets kwamen de Turken met een counter tot de 1-0 van Sergen.

Dat was direct ook het breekpunt van de wedstrijd. PSV raakte de controle volledig kwijt en de Turken overheersten in het vervolg de wedstrijd. Er was bij PSV niemand die de wedstrijd kon doen keren. Galatasaray maakte vervolgens slim gebruik van de ruimte en slordigheden bij PSV. het werd dan ook verdiend 2-0 en PSV mocht haar handen dichtknijpen dat de Turken niet verder uitliepen.

In de slotfase kon PSV weer een beetje in de wedstrijd komen nadat het Vennegoor of Hesselink in het veld had gebracht voor Lucius. Hij zorgde voor wat gevaar voorin, waardoor PSV het evenwicht een beetje herstelde en daarmee een grotere nederlaag wist te voorkomen. PSV kon echter nooit meer aanspraak maken op een vervolg in de Champions League.

Meer op




Tags

galatasaray aanspraak breekpunt controleerde counter dichtknijpen doorgedrongen duchten herstelde hesselink lucius overheersten sergen slordigheden turkije uitliepen vennegoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage