Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz: PSV woensdag helpen

1 mei 2012 21:15

Peter Bosz liet tijdens zijn persconferentie voorafgaand aan het duel Feyenoord - Heracles weten er alles aan te gaan doen om PSV te helpen door een resultaat neer te zetten in Rotterdam. Bij een tweede plaats van PSV is Heracles als verliezend bekerfinalist alsnog verzekerd van Europees voetbal.

"Als wij winnen of gelijkspelen en PSV doet wat ze moeten doen dan helpen we elkaar. Natuurlijk willen we Europees voetbal halen, dat zou uniek zijn. Wij kunnen PSV helpen en direct invloed hebben. Dat kan alleen door onze manier van spelen zo goed mogelijk uit te voeren. Ik kijk naar de inhoud, onze manier van spelen en hoe wij onze taken uitvoeren. Als we dat goed doen dan leidt dat tot resultaat, niet door te kijken naar de ranglijst."




Tags

bosz heracles bekerfinalist feyenoord gelijkspelen inhoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte