Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hiddink wil PSV's Hoofd Opleidingen Goes losweken bij PSV'

1 mei 2012 21:39

Volgens NUsport wil Guus Hiddink Jelle Goes, Hoofd Opleidingen bij PSV, losweken uit Eindhoven. PSV haalde Goes begin 2010 voor een contract voor vier seizoenen naar Eindhoven met als doel eindelijk weer een Hoofd Opleidingen te hebben die jaren zou kunnen werken aan verbetering van de jeugdopleiding. Goes sprak in oktober nog de ambitie uit om van PSV de beste jeugdopleiding van Nederland te maken.

Guus Hiddink bevestigde in het blad de naam van Goes overigens niet. "Er wordt gewerkt aan een jeugdacademie, aan een echte voetbalopleiding voor Anzhi. Daar ga ik me ook tegenaan bemoeien. Ik heb al een Nederlander op het oog die prima hoofd opleidingen kan worden."

Meer: NUsport




Tags

goes hiddink losweken anzhi blad jeugdacademie nederland voetbalopleiding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage