Transparent
Inloggen
Sluiten

Teleurstelling overheerst na wedstrijd

30 oktober 2001 23:49

Verslaggever: RvW

Eric Gerets was na afloop heel reeel over de nederlaag. 'je verliest hier gewoon verdiend. Kwalitatief was er volgens mij niet zo'n verschil, maar de beleving, de wil om te winnen was bij de Turken vanavond veel groter. We begonnen heel goed. Todat Galatasaray via de eerste de beste aanval op 1-0 kwam. Dan bereik je de rust met 1-0 en is er nog niets aan de hand. Via de gelijkmaker zouden we ons kunen kwalificeren. Maar in de tweede helft starten gewoon heel slecht. De fighting spirit was weg, en als het dan 2-0 wordt dan heb je hier niets meer te zeggen'.

Volgens Gerets waren een aantal spelers vanavond niet in goede doen. 'Maar er is door de spelers er alles gedaan vanavond, al was dat voor sommige spelers niet voldoende vanavond'. Gerets hekelde vooral de zijkanten via welke nauwelijks enige bruikbare ballen kwamen.

Dat PSV nog derde is geworden en daarmee UEFA Cup voetbal bereikte betekende voor Hofland een kleine opsteker. 'Nu is de UEFA Cup een troostprijs, maar als je verder in het seizoen komt en kansen maakt op de finale dan is het natuurlijk wel weer een echte prijs.' Maar eerst moet de domper van het missen van de tweede ronde verwerkt worden en dat is nog moeilijk genoeg. 'Want we hadden ons als team en als individu kunnen presenteren op het hoogste niveau in de Champions League. Ook voor het Nederlands voetbal zou dat heel goed geweest, zeker na de uitschakeling voor het WK. Nu lijken we alles te missen'.

Meer op




Tags

gerets overheerst uefa betekende bruikbare fighting galatasaray hekelde hofland individu kunen kwalitatief opsteker todat troostprijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage