Transparent
Inloggen
Sluiten

Weinig animo bij Heerenveen: Janmaat wil verliezen; Dost wil het liefst niet spelen

3 mei 2012 18:46

Het seizoen lijkt voor PSV als een nachtkaars uit te gaan. De animo bij Heerenveen voor een zege tegen Feyenoord lijkt op voorhand niet al te groot. Daryl Janmaat, komend seizoen Feyenoord, gaf tegenover Heerenveen TV al aan het een bizarre situatie te vinden en eigenlijk het liefst te verliezen. Heerenveen heeft dan Europees voetbal en zijn nieuwe club Champions League voetbal.

Tegenover NUsport laat ook topscorer Bas Dost doorschemeren liever niet te spelen met zijn masker. "Ik neem liever geen risico’s meer, ik had toch ook wel last van gigantische koppijn na de vorige wedstrijd, ik weet niet eens of ik wel ga spelen dus. Misschien dat Gerald Sibon die wedstrijd kan spelen. Zijn laatste wedstrijd, zou een mooi gebaar zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

heerenveen animo dost janmaat feyenoord daryl gerald gigantische koppijn masker nachtkaars sibon topscorer voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte