Transparent
Inloggen
Sluiten

Merkwaardig slot competitie in Forza PSV

In de laatste wedstrijd van het seizoen staat er nog veel op het spel voor PSV. Nog altijd strijden de mannen van Phillip Cocu om de tweede plaats en dus voorrondes Champions League. Dan moet PSV zondag wel winnen van Excelsior en de huidige nummer 2 Feyenoord gelijk spelen of verliezen. Die kans lijkt echter klein, want de tegenstander van de Rotterdammers is sc Heerenveen. Die club plaatst zich alleen voor Europees voetbal als ze winnen of verliezen. Een gelijkspel laat Heerenveen met lege handen. Het is dus de vraag of de spelers van Heerenveen nog wel de motivatie op kunnen brengen om er een echte wedstrijd van te maken. In Forza PSV reageert trainer Phillip Cocu op deze absurde situatie en kijkt hij vooruit naar de wedstrijd tegen Excelsior.

Half jaren negentig maakte hij zijn debuut bij PSV: Jϋrgen Dirkx. De verdediger uit Reusel brak nooit echt door bij PSV, maar was als jongen uit de streek een geliefde speler bij de supporters. Tegenwoordig is hij hoofdtrainer bij de amateurs van vv Geldrop en assistent van Erwin Koeman bij FC Eindhoven. In ‘De Elf van’ stelt hij deze week zijn favoriete PSV-elftal aller tijden samen.

Daarnaast kijken we in Forza PSV met supporters alvast terug op het seizoen, hoor je in de ‘Week van PSV’ wat er allemaal gebeurde bij PSV en je ziet hoe bekende PSV-supporters aanwezig waren in het Philips Stadion bij de 5 – 0 overwinning op ADO Den Haag. Forza PSV iedere vrijdag vanaf 18:00 uur op Omroep Brabant TV. Daarna ieder uur herhaald.

Meer op Omroep Brabant - Forza PSV




Tags

forza heerenveen cocu excelsior slot ado dirkx erwin feyenoord geldrop geliefde herhaald koeman motivatie plaatst reusel streek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage