Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans geloven niet in betaalkaarten

31 oktober 2001 11:22

Verslaggever: BvT

Ondanks dat er veel gewezen wordt naar het Gelredome als het voorbeeld hoe de stadioncatering georganiseerd moet worden, is de meerderheid van de supporters tegen een met Arnhem vergelijkbaar betaalkaartensysteem. In de PSV Poll gaf slechts 26,4% aan hiervoor te zijn. 70,9% Ziet het niet zitten.

Veel fans zitten niet te wachten op nog een extra kaartje in de portemonnee of geloven niet dat het werkelijk tijd scheelt, ook voor de klant. Op de PSV Forums staan nog altijd twee discussies open: De Catering (Mr. Dugout) van het Philips-stadion en De PSV Poll: Betaalkaarten.... Zowel voorstanders als tegenstanders komen hier uitgebreid aan het woord.

De nieuwe PSV Poll gaat over de recente prestaties van PSV. Is met de uitschakeling in de Champions League het seizoen nu al mislukt, omdat de doelstelling niet gehaald is, of mogen we pas in mei de balans opmaken?

Meer op




Tags

betaalkaarten poll arnhem betaalkaartensysteem catering dugout gelredome kaartje klant portemonnee stadioncatering voorstanders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage