Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op de tribune voor Noors talent Henriksen; middenvelder buiten westen na botsing

5 mei 2012 09:48

Volgens de Noorse krant Adresseavisen waren scouts van PSV aanwezig bij het duel van Rosenborg om het Noorse talent Markus Henriksen aan het werk te zien. Ook Bayern Munchen en Club Brugge waren met een delegatie aanwezig. Club Brugge zou het meest concreet zijn, de voorzitter van de club was zelf afgereisd om Henriksen aan het werk te zien. De voorzitter gaat een speler altijd als laatste zelf aan het werk zien, alvorens concrete belangstelling te tonen.

Henriksen wordt gezien als een heel talentvolle 19-jarige middenvelder. Op de PSV Forums wordt al geruime tijd over hem gesproken.

Volgens de media speelde Henriksen allerminst een grootse wedstrijd. Hij trok toch alle aandacht door een onfortuinlijk incident halverwege de tweede helft. Na een botsing met zijn hoofd was hij volgens zijn moeder zo'n halve minuut buiten westen. In het ziekenhuis herinnerde hij zich niets meer van het voorval. Nadat het hem verteld was, vergat hij het ook weer. Inmiddels is er uit voorzorg ook een scan gemaakt in het ziekenhuis waar hij vooralsnog ter observatie blijft.




Discussieer mee op de forums


Tags

henriksen botsing westen brugge adresseavisen allerminst bayern delegatie grootse herinnerde markus observatie onfortuinlijk rosenborg scan vergat voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage