Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets op zoek naar type ?Bosvelt?

8 maart 2000 10:25

Verslaggever: JP

In Sportweek laat Eric Gerets deze week weten op zoek te zijn naar een type speler a la Paul Bosvelt. Een speler die voorop gaat in de strijd en op meerdere plaatsen inzetbaar is. Een van de spelers die aan dat type zou voldoen is de Israelier Talesnikov van Dundee United op wie een eerder bod van zo?n 3 miljoen gulden is afgewezen.

Gerets wil het nieuwe seizoen de selectie van PSV versterken op een zodanige wijze dat met name de mentale weerbaarheid van het team versterkt wordt.

Paul Bosvelt zelf liet in een reactie in Sportweek
weten nauwelijks interesse te hebben in PSV omdat dat zowel sportief als financieel niet aantrekkelijk genoeg zou zijn om een overstap te maken. Het is inmiddels een publiek geheim dat Paul Bosvelt zijn zinnen heeft gezet op ene vertrek naar de Premier League aan het einde van het seizoen.

Meer op




Tags

bosvelt gerets sportweek dundee gulden israelier talesnikov weerbaarheid zodanige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage