Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV als vijfde geplaatst bij voorronde Europa League

20 mei 2012 13:05

PSV is zowel in de vierde voorronde van de Europa League als bij het bereiken van de groepsfase geplaatst. In de vierde voorronde is PSV als vijfde geplaatst achter de clubs Inter, Liverpool, Olympique Marseille en CSKA Moskou. Ook uit de verliezers van de derde voorronde van de Champions League kan geen hoger geplaatste club meer komen.

Over de tegenstanders van PSV in de vierde voorronde valt nog heel weinig te zeggen. Dat kan variëren van Dinamo Moskou tot Lokeren tot Ekranas Panevezys (Litouwen).

Indien PSV de groepsfase weet te bereiken is het met minimaal een achtste plaats verzekerd van een plaats in pot 1 (12 ploegen). Atletico Madrid, Olympique Lyon, Tottenham Hotspur, Bayer Leverkusen en verliezers uit de CL-voorronde stromen dan ook in in de Europa League.

Eerste overzicht van mogelijke tegenstanders: Bert Kassies




Tags

voorronde verliezers atletico bayer cska dinamo ekranas inter kassies leverkusen litouwen liverpool lokeren lyon madrid marseille panevezys tottenham varieren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte