Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Strootman: er speelt niets concreets

22 mei 2012 21:49 - Calciomercato.com

De naam van Kevin Stroootman blijft genoemd worden op de diverse geruchtenwebsites. Met name AC Milan, Inter, Real Madrid en Manchester United worden aan hem gelinkt. Tegenover het Italiaanse Calciomercato.com liet de zaakwaarnemer van Strootman weten dat er op dit moment niets concreets speelt.

"Ik denk sowieso dat een vertrek on waarschijnlijk is. Hij heeft een contract voor vijf jaar getekend en is pas een jaar bij PSV. Hij is vooralsnog niet van plan om bij PSV te vertrekken. Natuurlijk is Kevin vereerd dat hij in verband wordt gebracht met clubs als Inter en AC Milan. Dat soort clubs hebben uiteraard een grote aantrekkingskracht. Hij concentreert zich nu hoe dan ook volledig op het EK. Daarna zullen we wel kijken wat er gebeurt," aldus de zaakwaarnemer.

Meer op Calciomercato.com




Tags

concreets strootman inter milan aantrekkingskracht calciomercato concentreert geruchtenwebsites madrid stroootman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage