Transparent
Inloggen
Sluiten

Zweden nemen risico, niet-fitte Isaksson in EK-selectie

29 mei 2012 19:38

Goed nieuws voor PSV kwam er vandaag vanuit Zweden. Zojuist maakte de Zweedse bondscoach Erik Hamren de selectie van Zweden voor het EK bekend. Ola Toivonen en Andreas Isaksson staan beiden op de definitieve lijst.

Over deelname van Isaksson was de laatste dagen twijfel gerezen omdat hij nu al maanden uit de roulatie is en nog steeds niet in een wedstrijd in actie heeft kunnen komen. Hamren besloot het risico met de ervaren doelman toch te nemen. Hij deed datzelfde met de nog geblesseerde Johan Elmander.

Indien het tweetal niet op tijd fit geraakt, mogen ze niet meer vervangen worden. Dit mag alleen indien een speler op de EK-lijst tot aan de aanvang van het toernooi een nieuwe blessure oploopt.

Voor PSV betekent het financieel gezien goed nieuws. Het garandeert PSV een minimumbedrag van zo'n 200.000 euro als compensatie van de UEFA.




Tags

isaksson zweden hamren aanvang andreas elmander garandeert gerezen minimumbedrag ola oploopt toivonen uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte