Transparent
Inloggen
Sluiten

Zege Oranje; Bouma naar ziekenhuis na botsing [update]

30 mei 2012 22:31

Oranje won woensdagavond in De Kuip met 2-0 van Slowakije. Bij Oranje stond Wilfred Bouma in de basis als linker centrale verdediger. Strootman en Willems zouden niet in actie komen. Al na 8 minuten kwam Oranje via een eigen doelpunt op voorsprong na een voorzet van Ibrahim Afellay, die zijn rentree maakte in het Nederlands elftal. In de tweede helft scoorde Van der Vaart. In de rust was Wilfred Bouma al gewisseld. Hij kon na een botsing met Heitinga niet verder. Bouma is naar het ziekenhuis afgevoerd, om zich te laten onderzoeken.

[Update] Omdat er twijfel is bij de medische staf, zal Wilfred Bouma een scan ondergaan in het ziekenhuis, zo liet Van Marwijk na afloop weten.




Tags

bouma oranje botsing wilfred afellay afgevoerd heitinga kuip marwijk scan slowakije strootman vaart willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte