Pijnlijke nederlaag PSV in Rotterdam

3 november 2001 21:43

Verslaggever: JL

PSV heeft zaterdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de competitiewedstrijd tegen Sparta. In het Eneco-stadion gingen de Eindhovenaren met 2 - 1 onderuit. De manschappen van Erik Gerets openden in de 7de minuut nog wel de score. Mateja Kezman was verantwoordelijk voor het doelpunt. Erg lang kon de titelverdediger echter niet genieten van de voorsprong. Tien minuten later zorgde Aron Winter namelijk voor de gelijkmaker voor de thuisploeg. In de tweede helft was het Sparta dat aan het langste eind trok. Koevermans zorgde in de 62ste minuut voor feest op het Kasteel. Het trio Vennegoor of Hesselink, Ramzi en Bruggink dat in de tweede helft inviel kon het tij niet meer keren.