Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum graag bij Jong Oranje: 'ik ben een liefhebber'

31 mei 2012 18:52

Georginio Wijnaldum sloot na de teleurstelling over het mislopen van het EK direct aan bij Jong Oranje. "Voor mij was het niet moeilijk om de knop om te zetten”, aldus Wijnaldum in De Telegraaf. "Natuurlijk was ik teleurgesteld dat ik niet mee mag naar het EK in Polen en Oekraïne, maar nu richt ik me weer volledig op deze ploeg. Ik had kunnen afzeggen voor Jong Oranje, maar dat heb ik niet gedaan. Ik ben een liefhebber van het spelletje en sta graag op het veld. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij Jong Oranje en we hebben een leuke groep. Daar maak ik graag deel van uit."

Bondscoach Cor Pot is blij met de keuze van de speler. „Georginio is zo positief, hij is een voorbeeld voor veel jongens”, zei de trainer. „Hij twijfelt niet en wil er altijd bij zijn. Dat waardeer ik enorm.” In tegenstelling tot Wijnaldum heeft Adam Maher de uitnodiging voor Jong Oranje afgeslagen. „Adam gaf aan dat hij moe is”, vervolgde Pot. „Ik vind het jammer dat hij er niet bij is, maar ik heb begrip voor zijn keuze. Misschien heeft Maher na een zwaar seizoen bij AZ gewoon wat rust nodig.”




Tags

jong oranje wijnaldum maher afgeslagen afzeggen knop moe oekraine polen telegraaf twijfelt vervolgde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte