Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV na afloop competitie naar Indonesië'

2 juni 2012 07:55 - Tempo.co

Komt er een nieuwe poging voor een trip naar Indonesië? De voorzitter van de Indonesische voetbalbond Djohar Arifin Husein meldde vrijdagavond in een interview dat PSV na afloop van de komende competitie in 2013 naar Indonesië komt. De komst van PSV in juni 2013 zou al zeker zijn.

Afgelopen winter werd in Indonesië de komst van PSV voor een trainingskamp in januari al groots aangekondigd. Vanwege problemen met de financiering kwam het er echter nooit van. na een succesvol bezoek van Inter Milaan onlangs aan onder andere Jakarta, wil de voetbalbond nu doorzetten. Everton zou de volgende club zijn die het land bezoekt. Daarna moet PSV, volgens de voorzitter van de bond, in juni 2013 volgen.

Meer op Tempo.co




Tags

indonesie arifin bezoekt djohar everton financiering husein indonesische inter jakarta milaan poging trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis