Transparent
Inloggen
Sluiten

Mertens in opspraak in Engeland; vrees voor kaakbreuk Cahill [video] [update]

2 juni 2012 23:09

Dries Mertens trok zaterdagavond in Engeland de aandacht in de interland van Engeland tegen België. De aanvaller van PSV was zelfs even trending topic op twitter. Mertens trok de meeste aandacht toen hij in een aanval tegenstander Cahill duwde, waarna hij zelf de bal kon binnentikken. Cahill klapte daarbij op zijn keeper. De Engelsen vrezen nu op een kaakbreuk voor de verdediger. Dat zou hem het EK kosten. De Engelse commentatoren namen het Mertens zeer kwalijk.

Het doelpunt werd overigens niet goedgekeurd. DE aanvaller van PSV kreeg een gele kaart voor zijn actie.

Opmerkelijk op twitter waren veel reacties van Engelse fans die het selectieve verontwaardiging vonden van de commentatoren. Ook viel het grote aantal Engelse fans op, die Mertens uitlachten om zijn haar, maar hem tegelijkertijd de gevaarlijkste Belg noemden en hem graag bij hun club wilden zien komend seizoen.



[Update] Zondag is duidelijk geworden dat de verdediger inderdaad een dubbele kaakbreuk heeft opgelopen bij de duw, en daardoor het EK zal moeten missen.




Discussieer mee op de forums


Tags

mertens cahill engeland kaakbreuk commentatoren belgie binnentikken dries duw duwde opmerkelijk selectieve trending uitlachten verontwaardiging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte