Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Mark van Bommel denkt nog niet aan beëindigen interlandcarriëre

18 juni 2012 11:11

PSV'er Mark van Bommel wilde na de trieste aftocht van Oranje op het EK geen uitspraken doen over zijn toekomst bij het Nederlands elftal. De 35-jarige aanvoerder van Oranje heeft naar eigen zeggen nog niets besloten over het al dan niet voortzetten van zijn interlandcarriëre.

"Ik ben nu bezig deze uitschakeling te verwerken, over andere dingen heb ik niet nagedacht'', zei Van Bommel zondagavond.

Reserve
De 79-voudig international bleef tegen Portugal de hele wedstrijd op de bank zitten. Van Bommel zag vanaf de kant hoe Oranje er niet in slaagde te voldoen aan de opdracht, met tweedoelpunten verschil winnen. "Vanaf de verloren WK-finale is mijn blik al gericht op dit EK. Ik wilde er alles voor doen Europees kampioen te worden. Daarom heb ik me vorig jaar zomer ook laten opereren en geen vakantie gehad. Als je dan na drie wedstrijden al uitgeschakeld bent, is dat heel frustrerend.''




Tags

bommel interlandcarriere oranje aftocht portugal slaagde tweedoelpunten voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman