Transparent
Inloggen
Sluiten

Loting Polish Masters een dag voor begin toernooi

24 juni 2012 19:02

Aangezien we diverse vragen kregen van fans die overwegen naar Polen te gaan voor het toernooi om de Polish Masters waar PSV aan zal gaan deelnemen op 21 en 22 juli, enige details. Andere deelnemers aan het toernooi zijn Athletic Bilbao, Benfica en gastheer Slask Wroclaw. Welke clubs PSV zal treffen is nog niet bekend.

Op 20 juli, een dag voor aanvang van het toernooi, zal er geloot worden voor de zogenaamde halve finales. De eerste wedstrijd wordt om 17.00 uur gespeeld op 21 juli, de tweede wedstrijd om 20.00 uur. De winnaars gaan naar de finale. De verliezers zullen om de derde en vierde plaats spelen. Indien een wedstrijd na 90 minuten in een gelijkspel eindigt, volgen er direct penalties om een winnaar aan te wijzen, er zijn geen verlengingen.

Op 22 juli spelen de clubs om de derde en vierde plaats al om 13.00 uur en de winnaars de finale om 16.00 uur.

Zie ook: discussie op de PSV Forums over fans die ook naar Polen gaan




Tags

masters polish polen aanvang athletic benfica bilbao gastheer penalties slask verlengingen verliezers wroclaw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage