Transparent
Inloggen
Sluiten

Hommen (ING) en Albers (Gamma) opvolgers van Van der Poel en Wennink in RvC

25 juni 2012 17:29 - PSV.nl

PSV meldt dat Jan Hommen (voorzitter van de Raad van bestuur van ING en Jan Albers (voorzitter van Gamma Holding en voorzitter van de Nederlandse Hockeybond) Arthur van der Poel en Peter Wennink opvolgen in de Raad van Coomissarissen.

Voor Van der Poel komt de beëindiging als RvC-lid in verband met het verstrijken van de termijn van twaalf jaar. Voor Peter Wennink is het bestuurderschap van ASML door de financiële betrokkenheid van het concern bij PSV lastig te combineren met het lidmaatschap van de Raad van Commissarissen bij de club.

De Raad van Commissarissen bestaat per 1 juli aanstaande uit Peter Swinkels (voorzitter), Henk Kivits, Hans van Breukelen, Jan Albers en Jan Hommen.

Meer op PSV.nl




Tags

albers hommen poel wennink gamma ing rvc arthur asml beeindiging bestuur bestuurderschap breukelen concern coomissarissen hans hockeybond holding kivits lidmaatschap swinkels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage