Transparent
Inloggen
Sluiten

Verbeek: PSV kan Maher niet betalen

26 juni 2012 18:40

Adam Maher gaf vandaag aan dat er zich voor hem een mooie club heeft gemeld waar hij wel oren naar heeft. Ernie Stewart van AZ bevestigde dat een club een bod heeft uitgebracht "Dat was niet serieus”, aldus Stewart tegenover Goal.com. "Er is een bod gedaan, maar dat was niet serieus. Dan zijn we snel uitgepraat. Welke club dat was doet er nu niet toe. De naam van de club noem ik niet, dat is niet netjes naar die andere club."

Gertjan Verbeek liet op de website van De Telegraaf weten zich geen zorgen te maken. "Ajax gaat hem niet halen en PSV kan hem niet betalen. AZ is sportief nummer drie van Nederland en vanuit het buitenland heeft zich geen club gemeld."

"Ajax heeft een behoorlijk middenveld met Siem de Jong en Christian Eriksen. Dan zou er, denk ik, eerst iemand weg moeten. PSV kwam bij Niklas Moisander al met een veel te laag bod. We praten niet over een paar centen. Als Benfica al tien miljoen neerlegt voor Ola John, hoeveel moet Maher dan kosten? Als PSV een bod doet van twintig miljoen, kan je misschien praten.”




Tags

maher verbeek stewart benfica centen eriksen ernie gertjan jong moisander nederland niklas ola telegraaf uitgepraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte