Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Supportersvereniging wil PSV-straat in Eindhoven

28 juni 2012 15:39

Harrie Timmermans, de beoogd nieuwe voorzitter van de supportersvereniging van PSV, wil dat er in Eindhoven een straat naar PSV vernoemd wordt.

Volgens Timmermans is het honderdjarig bestaan van PSV in 2013 een uitgelezen moment voor de gemeente Eindhoven om met een straatnaam de grote waarde van PSV voor Eindhoven uit te drukken.

Al wel een Ajax-laan
Opmerkelijk genoeg is er in Eindhoven wel een Ajax-laan. Overigens niet vernoemd naar de voetbalclub, maar naar een term uit de letterkunde en de mythologie.

De gemeente Eindhoven wil vooralsnog niet reageren op de wens van de supportersvereniging. "Eerst moet het verzoek komen, dan kijkt de commissie voor de straatnaamgeving ernaar en adviseert uiteindelijk de wethouder", aldus een woordvoerder van de gemeente Eindhoven.




Tags

supportersvereniging gemeente laan timmermans honderdjarig letterkunde mythologie opmerkelijk straatnaam straatnaamgeving term

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte