Transparent
Inloggen
Sluiten

Levering nieuwe PSV-thuistenue 2 weken uitgesteld uitgesteld door leveringsproblemen bij Nike

30 juni 2012 12:31

PSV heeft bericht ontvangen van kledingpartner Nike dat de levering van het gloednieuwe thuistenue met twee weken is uitgesteld naar 21 juli. Dat houdt in dat verkoop op de eerder gecommuniceerde datum 7 juli door overmacht helaas niet haalbaar is. PSV en Nike hebben er alles aan gedaan om de geplande datum te handhaven, zo stelt de club.

PSV heeft intussen bericht gestuurd aan alle supporters die het tenue via de online voorinschrijving hadden besteld. Zij ontvangen het shirt als eerste, thuisbezorgd op de eerste dag van de verkoop bij de PSV FANstore.

De PSV-selectie speelt zelf voor het eerst in het nieuwe thuistenue op woensdag 18 juli in de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. Drie dagen later wordt het nieuwe tenue - op zaterdag 21 juli aanstaande - geleverd bij de fans die het in de voorinschrijving hebben besteld. Vanaf die dag is het tenue ook pas verkrijgbaar bij de PSV FANstore in het Philips Stadion.

De voorinschrijving is verlengd tot 20 juli aanstaande. Iedereen die het shirt in de voorinschrijving bestelt of dat al heeft gedaan krijgt een waardebon van € 5,50. De inschrijving loopt via www.psvfanstore.nl en via de PSV FANstore in het Philips Stadion.




Tags

nike thuistenue voorinschrijving fanstore levering tenue besteld leveringsproblemen gecommuniceerde gloednieuwe inschrijving kledingpartner overmacht psvfanstore thuisbezorgd waardebon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte