Transparent
Inloggen
Sluiten

Pieters: al tijden niets meer gehoord van Newcastle United

1 juli 2012 12:11

In een interview met ELF voetbal laat Erik Pieters weten dat hij staat te trappelen om weer te beginnen. Vanwege zijn blessure staat hij voorlopig echter nog aan de kant. Van een transfer deze zomer lijkt het niet meer te komen. Van Newcastle United heeft hij al lang niet meer gehoord. "Niet gek ook, vanwege die blessure. Mijn zaakwaarnemer houdt me op de hoogte als er iets speelt, en hem heb ik al een poos hier niet over gehoord."

Hij zal bij terugkeer de strijd aan moeten gaan met Jetro Willems. Al kan hij ook als linksbenige centrale verdediger uit de voeten. "Ik kan centraal ja. Vind dat ook leuk om te doen. Maar laat ik nu eerst maar eens fit worden."

Meer: ELF voetbal




Tags

newcastle pieters jetro poos trappelen willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman